Kaskoforsikring

Kaskoforsikring – du får mest for pengene på en ny bil

Når du skal indregistrere din bil i Danmark, så er du som udgangspunkt kun forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring i forlængelse af dit bilkøb, der dækker eventuelle skader på andre personer og deres ejendele, før du kan sætte nummerplader på din bil. Herudover er det helt op til dig selv at vurdere, om du har brug for flere forsikringer, eller om du blot kan nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring. Langt størstedelen af alle danske bilejere vælger dog også en kaskoforsikring sammen med ansvarsforsikring, og netop den forsikring kigger vi nærmere på i denne artikel.

Hvad dækker kaskoforsikringen?
Selvom kaskoforsikringen altså ikke er lovpligtig i Danmark, så vil du alligevel gøre klogt i at investere i den. Med den vil din egen bil nemlig også være dækket ind mod uheld af den ene eller anden art, og dermed kan den altså komme til at spare dig for mange penge i sidste ende, hvis du skulle være så uheldig at rende ind i et uheld, hvor din egen bil tager skade.

Car_BG_468x60_02-2015

Kan jeg bare vælge den billigste kaskoforsikring?
I modsætningen til ansvarsforsikringen, så varierer kaskoforsikringen ret meget i pris og dækning fra selskab til selskab, hvorfor en grundig undersøgelse af markedet er essentiel, før du foretager dit valg af, hvilket forsikringstilbud du ønsker. Du skal altså med andre ord sammenligne de forskellige tilbud på kaskoforsikringer, så du er helt med på, hvilke fordele og ulemper de forskellige tilbud har. Selvrisikoen er f.eks. et punkt, der kan variere særligt meget, hvorfor det kræver din fulde opmærksomhed. En høj selvrisiko kan trække præmien på kaskoforsikringen væsentligt ned, men så skal du også være opmærksom på, at det kan blive en dyr fornøjelse, hvis din bil tager skade. Selvrisikoen størrelse skal du altså tage op til grundig overvejelse

Selvom kaskoforsikringen ikke er lovpligtig, så må du ikke misforstå, at den stadigvæk er en god investering. Den kan nemlig nemt gå hen og blive den billigste løsning for dig, hvis der sker et uheld, hvor din egen bil tager skade.

Knap_gul_få-tilbud_Get-Offers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *