Forsikringstjek

Forsikringscheck – Sådan får man styr på forsikringerne

5 minutters arbejde, bedre dækning og besparelse på flere 1000 kroner. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men er du som de fleste andre danskere, så er chancen for du selv har gennemgået dine forsikringer inden for de seneste 2 år nærmest minimal.

Car_Scream_468x60_02-2015

Det betyder også at alt for mange danskere betaler alt for meget for forsikringerne, og i værste tilfælde måske kommer i store problemer den dag en skade sker, fordi de ikke lige havde fået checket op på forsikringerne.

Få et gratis forsikringscheck

Man kan ligesågodt kaste sig ud i det – men hvorfor ikke bare gøre det en smule lettere for sig selv? For det kan godt være en jungle at finde rundt i hvilke selskaber man skal ringe til, og bruge unødig tid til at beregne priserne selv.

Brug en internetportal til at lave et gratis forsikringscheck. Her kan du f.eks. bruge Forsikringsportalen.dk hvor du indtaster dine oplysninger, og så sørger portalen for at du bliver kontaktet af flere selskaber der vil gennemgå dine forsikringer, priser og dækninger.

Det bedste af det hele er at det let, og så gør det ikke noget at samtidigt ikke koster noget 😉 Prøv om du kan få en billig forsikring på forsikringsportalen.dk

Knap_gul_få-tilbud_Get-Offers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *